Тіна Кароль показала зворушливе фото з сином в річницю смерті чоловіка

Вже пройшло 8 років з тих пір, як співачка Тіна Кароль стала вдовою. У річницю смерті чоловіка вона показала фото сина від Євгена Огіра.

28 квітня 2021 року – восьма річниця смерті українського продюсера і чоловіка співачки Тіна Кароль Євгенія Огіра. Чоловік хворів на рак шлунка і не зміг впоратися з хворобою. Вже 8 років Тіна Кароль сумує за чоловіком і зізнається, що більше ніколи не зможе бути щасливою, як тоді. Співачка досі зберігає вірність Євгену Огиру і, схоже, виходити заміж вдруге не збирається.

Тіна Кароль та Євген Огір - історія кохання
Тіна Кароль та Євген Огір

У шлюбі з Євгеном Огіром у Тіни кароль народився Єдиний син Веніамін. У річницю смерті батька 12-річний хлопчик приїхав з Лондона, де вона знаходиться на навчанні, в Україні. Артистка опублікувала фото з сином в своєму Інстаграм-блозі. Тіна зробила Селфі в салоні автомобіля. Вона зображена на передньому сидінні. Кароль постала перед камерою з легким повсякденним макіяжем на обличчі, а волосся зібрала ззаду. Тіна з сином дивилися в камеру і посміхалися.

“Копія тата”, “Які гарні”, “Щастя вам”, “А Веня подорослішав”, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, син Тіни Кароль Веніамін з 8 років навчається у престижній школі в Лондоні Repton Preparatory School. Хлопчик дуже здібний і є відмінником. У Лондоні Веня живе в українській родині, з якої вивчає рідну мову і ходить до церкви. Серед хобі хлопчика – гра на фортепіано і вивчення гопака.

Більше про вічну любов Тіни Кароль та Євгена Огіра дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.