Христина Асмус розповіла про скудненьке весілля з Харламовим: “Розписалися і пішли їсти курку з картоплею”

Відома російська актриса Христина Асмус вже півроку як розлучена з Гаріком Харламовим, проте до цих пір продовжує ділитися подробицями їхнього спільного життя.

Офіційними чоловіком і дружиною Христина і Гарік стали влітку 2013-го, а вже восени 2020-го вони змінили свій статус на екс-подружжя. Рішення розлучитися пара прийняла через відсутність пристрасті у стосунках і загальних інтересів, причому навіть наявність спільної дитини не зупинила їх від розлучення.

Незважаючи на це, Асмус і Харламов змогли залишитися друзями заради щасливого дитинства їх доньки Насті, якій зараз 7 років. Дівчинка залишилася жити з мамою, але тато регулярно з нею бачиться і бере активну участь в її вихованні.

Гарік Харламов і Христина Асмус зі спільною дочкою Анастасією

Зірка “Інтернів” регулярно ділиться з шанувальниками особистим, робить вона це на своїй сторінці в Інстаграм, де у неї вже понад чотири мільйони підписників.

На цей раз Христина розповіла фоловерам про те, як пройшла її церемонія одруження з Гаріком, явно натякнувши на те, що 33-річчя вона відсвяткувала набагато краще, пишніше і веселіше, ніж власне весілля:

“Я взагалі не святкувала весілля. Ми розписалися і пішли в ресторан їсти курку з картоплею. Зате 33 я відмітила знатно! Але чесно? Я взагалі не збиралася”, — пише Асмус.

Судячи з опублікованих кадрів з вечірки до дня народження Христини, колишній чоловік на ній не був присутній.

Щоб втихомирити фантазію публіки, актриса сама відповіла одному з коментаторів, що Харламов був запрошений, причому в першу чергу, однак він не зміг прийти через хворобу — зліг з температурою.

Коментарі під публікацією Христини Асмус

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.