Експерт з етикету Ольга Фреймут в обіймах чоловіка приголомшила соромницьким жестом: пустотливі ручки

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут регулярно дає уроки з етикету, хоча, як вважають багато користувачів мережі, нерідко і сама порушує правила пристойності.

Героїня нашої сьогоднішньої статті заробила собі статус головного ревізора країни і справжнього знавця етикету. На її рахунку кілька тематичних книжок, у себе в соціальних мережах вона час від часу випускає відео-уроки хороших манер, а з недавніх пір навіть проводить майстер-класи на цю тему.

Публіка дуже неоднозначно сприймає це захоплення Ольги. Одні з задоволенням слухають і користуються її порадами, інші ж засуджують теледіву і з легкістю знаходять, до чого причепитися. Під удар потрапляє все, починаючи від гардероба Фреймут і закінчуючи чуттєвими фото з чоловіком Володимиром Локотко.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Свої долі вони зв’язали не так вже й давно — у 2017 році, тоді ж у них народилася дочка Євдокія, а до цього у них вже була одна спільна дитина, син Валерій. Примітно, що Ольга навіть взяла прізвище чоловіка.

Крім того, що в їх парі все було трохи не по порядку, вони також не влаштовували весілля. В одному з інтерв’ю закохані пояснили, що для них це не має значення і навіть смішно, коли люди розлучаються після пишних урочистостей з купою гостей, весільним платтям і короваями. Саме тому вони вирішили просто розписатися в звичайний робочий понеділок.

Володимир Локотко і Ольга Фреймут
Володимир Локотко і Ольга Фреймут

Незважаючи на те що Фреймут сама по собі дуже стримана на публіці, в її Інстаграмі часто з’являються романтичні фото з коханим чоловіком.

На цей раз телеведуча опублікувала в сторіз кадр з парної фотосесії, на якому вона лежить в обіймах чоловіка і млосно дивиться в камеру, а її рука знаходиться на “небезпечній” відстані з ширинкою Володимира. Виходить, що не така вже Ольга і скромниця!

Скриншот из Инстаграма Ольги Фреймут
Скріншот з Інстаграма Ольги Фреймут

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.