Віктор Павлик показав пам’ятник, який встановили на могилі померлого від раку сина

У серпні 2020 роки від онкологічного захворювання помер молодший син Віктора Павліка Павло. Музикант щотижня їздить на могилу до сина.

Український музикант Віктор Павлик – багатодітний батько. У нього є 37-річний син Олександр від першого шлюбу, 33-річна дочка Христина від другого шлюбу. Зовсім скоро на світ з’явиться малюк від молодої дружини Катерини Репяхової. А ось третьому синові Павлика Павлу могло скоро виповнитися 22 роки, але доля розпорядилася інакше.

Павло Павлік з отцем Віктором
Павло Павлік з отцем Віктором

Про діагноз хлопця родина дізналася в 2018 році. Тоді у Павла виявили саркому. З того часу він переніс одну операцію, пройшов майже два десятка курсів хіміотерапії, а також променеву терапію. У травні 2020 року здоров’я Павла значно погіршився. Відомо, що хлопець пересувався тільки на візку, у нього почали відмовляти і кінцівки рук. У серпні 2020 Павло Павлік помер.

Віктор Павлик не раз в інтерв’ю розповідав, що ходить на могилу до сина щотижня. Останнім часом він часто публікує відео з місця поховання сина. Ще недавно там не було пам’ятника, стояли вінки і лежали кольору.

Могила сина Віктора Павлика
Могила сина Віктора Павлик: скріншот Інстаграм-сторіз

А недавно Віктор Павлик показав пам’ятник, який встановили на могилу сина. На невеликій білій мармуровій плиті закріплено фото Павла Павлика і написані рядки з пісні Віктора Павлика, яку він присвятив померлому синові.

Місце поховання Павла Павлика: скріншот Інстаграм-сторіз
Місце поховання Павла Павлика: скріншот Інстаграм-сторіз

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.