Холостячка-2 Злата Огневич розповіла, навіщо пішла в проект на телеканалі СТБ: був важкий розрив

У 2020 році на телеканалі СТБ показали шоу "Холостячка". Це перший сезон такого формату, де головною героїнею виступає не чоловік, а жінка. Холостячкою була Ксенія Мішина.

Її відносини склалися щасливо, і в 2021 році вони навіть запланували з Олександром Еллертом одруження.

Зважаючи на таке попиту, телеканал СТБ вирішив продовжувати формат шоу, де свою другу половинку шукає жінка.

Довгий час було інтригою, хто ж в результаті стане другою холостячкою України

Телеканал СТБ перебирав різні варіанти, серед яких була Леся Никитюк, Тіна Кароль та інші імениті жінки. Найбільше ставки робили на Мишу Романову, Вікторію Смеюха і Анну Різатдінова. Однак телеканал СТБ вирішив усіх здивувати, покликавши в якості головної героїні співачку Злату Огневич.

“Цей рік для мене-дивовижний і чарівний! Але ж все тільки починається, як і мій новий період в житті. Мій шлях до себе розпочався рік тому після хворобливого розриву відносин, навіть довелося відвідувати психотерапевта …. І ось, я впоралася і дякую за досвід, який мені допоміг зрозуміти- чого ж хочу я!”, – повідомила в своєму Інстаграм-профілі співачка Злата Огневич, і виклала фотографію, де прикріплений логотип телепрограми.

Це означає, що співачку вже затвердили в якості героїні проекту, і скоро почнуться його зйомки.

“Я йду на “Холостячку”, щоб зустріти чоловіка своєї мрії і створити РАЗОМ прекрасну, люблячу сім’ю! Спасибі, що поділяєте зі мною такий важливий і дуже хвилюючий період! Всім любові “, – побажала співачка і активістка Злата Огневич.

У коментарях таке рішення артистки підтримали такі відомі особистості, як телеведучий Григорій Решетник, Амадор Лопез, Вова Остапчук та інші.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.