Дружина Дмитра Комарова майже не одягнена кинулася в обійми незнайомця поки чоловік не бачить (Відео)

Модель і телеведуча Олександра Кучеренко, яка ще й є дружиною журналіста Дмитра Комарова, здивувала новим відео. Там вона обіймається зовсім не зі своїм чоловіком.

Міс України виклала відео, де вона танцює ніжний, і одночасно пристрасний танець румба. Всі думали, що вона зіллється в рухах з Дмитром Комаров, проте це не так, її партнером став інший чоловік.

“Танець … Пульс, биття серця, дихання. Танець – це ритм всього мого життя! Це величезна енергія, яка живить кожну клітинку тіла, дає сили рухатися, відчувати свободу і абсолютне щастя в моменті! І не потрібно слів, щоб це висловити – про все в танці говорить сама душа”, – розповідає Олександра Кучеренко.

До слова, одного разу вона брала участь в шоу танці з зірками. Її партнером, звичайно ж, був телеведучий Дмитро Комаров. Тоді у них вже був роман, але публіка і подумати про це не могла – ось так вони його старанно приховували.

“Друзі, сьогодні особливий день – Міжнародний день танцю. І в це свято я хочу поділитися тим, що мене по-справжньому надихає і заряджає!”, – ділиться телеведуча.

Це відео було знято рік тому, коли знову був оголошений карантин, і нам з моїм партнером @zagoruikovitalii не вдалося виступити з нашою постановкою, яку ми готували для танцювального фестивалю. Але ми знайшли інший варіант, який виконав мою давню мрію. Станцювати румбу прямо на березі Чорного моря!”, – розповідає історію зі свого життя Олександра Кучеренко.

Вона захоплена локацією для танцю – як виявилося, це не закордонні курорти типу Мальдів або Балі. Це справжня українська, як кажуть, перлина біля моря – Одеса.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.