Історія близнят, які народилися, тримаючись за руки (Фото)

Ці дівчатка близнючки, і вони народилися, тримаючи один одного за руку.

Новонароджені дівчатка Дженна і Джилліан здивували весь світ. Сестрички з’явилися на світ, тримаючись за ручки. Різниця між близнюками пару секунд.

Мама дівчаток Сара з радістю згадує: «Коли я це побачила, моє серце розтануло. А у мого чоловіка були сльози на очах. Навіть персонал лікарні був зворушений».

Дети держатся за руки
Діти тримаються за руки

 ""

Сестрички підросли, але залишилися такими ж близькими, як в той день. Щаслива мама розповідає, що серед дочок існує сильний зв’язок. Малятка не можуть один без одного. Дівчата і зараз часто тримаються за руки. Якщо спробувати їх розлучити або щось робити з кожною з них окремо, вони починають ридати, – говорить Сара.

Сестрички-близняшки
Сестрички-близнючки
Сестры Дженна и Джиллиан
Сестри Дженна і Джилліан

Відомо, що близнюки відчувають один одного. Навіть коли вони виростають і живуть окремо, цей зв’язок не пропадає. Але щоб діти при народженні трималися за руки, то це велика рідкість.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.