Олег Винник зізнався у своїй гастрономічній любові: шлях до серця можна прокласти через шлунок

Напередодні український король вовчиць і співак Олег Винник відвідав Ютуб-шоу Олексія Дурнєва "Їжа Дурнєва".

Формат Ютуб-шоу передбачає те, що ведучий Олексій Дурнєв запрошує в гості в свою студію зірок, замовляє доставку з популярних закладів, і разом з гостями дегустує страви. У новому випуску запрошеним гостем став співак Олег Винник, з яким Дурнев познайомився в 2011 році.

Олег Винник в програмі Їжа Дурнєва
Олег Винник в програмі Їжа Дурнєва

На початку шоу “Їжа Дурнєва” Олексій озвучив весь перелік нагород Винника за роки на сцені

Олег Винник в програмі Їжа Дурнєва
Олег Винник в програмі Їжа Дурнєва

Олег Анатолійович на це відповів, що він не виступає заради нагород чи заради визнання. А його основне завдання – робити те, що подобається, і дарувати всім бажаючим свою творчість.

“Взяв м’яч – забивай”, – резюмував український співак.

Коли мова дійшла до дегустації українських страв, Олег зізнався, що його “наркотик” – це справжнє українське сало. Він дуже його любить, і досить часто дегустує в різних закладах.

Нагадаємо, напередодні Великодня іменитий український співак Олег Винник зізнався, що рідко ходить до церкви і пояснив, чому.

Так, в програмі “Зірковий шлях” виконавець розповів, що не може тихо помолитися біля ікон через фанатів. За його словами, парафіяни одразу дістають телефони, просять про фото або автографи.

“Дуже соромно, образливо і боляче. Я дуже грішна людина. І часом я хочу піти до церкви. Але я знаю, що там є люди. І я не можу собі цього дозволити”, – розповів музикант у відвертій розмові з журналістами.

Зізнається, що дотримується (у всякому разі, намагається дотримуватися) всіх релігійних звичаїв, обрядів, постів і т.д.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.