9-річна дочка Ані Лорак заспівала її хіт і вразила публіку талантом: переплюне зіркову маму

9-річна дочка співачки Ані Лорак зростає дуже талановитою дівчинкою. Уже зараз у неї дуже хороші вокальні дані.

Відома співачка Ані Лорак виховує єдину дочку Софію, яка народилася в шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Соня зростає дуже творчою дитиною. За словами Кароліни, її дочка займається вокалом і живить велику пристрасть до театру.

Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою

Нещодавно в Мережі з’явилося відео з недавньої вечірки Філіпа Кіркорова, куди він запросив найближчих друзів, в тому числі і Ані Лорак з донькою. На відео 9-річна Соня співала в караоке мамину пісню “Божевільна”.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати відео та відзначили, що дівчинка дуже талановита.

“Вся в талановиту маму”, “Точь в-точь як мама”, “розумниця, хороший голос”, “Чудово! Зміна підростає! “,” Зірочка, красоточка “, – пишуть коментатори.

До слова, раніше Ані Лорак заспівала разом зі своєю донькою в дуеті. Кароліна разом з Софією взяла участь в онлайн-концерті кіностудії «Союзмультфільм» і радіостанції «Русское радио». Вони заспівали знамениту “Колискову ведмедиці” з мультфільму “Умка”.

Нагадаємо, нещодавно Мережа підірвала інформація про те, що Ані Лорак простила колишнього чоловіка-зрадника і знову з ним зійшлася. Про це почали говорити після того, як в Мережі з’явилися відео з сімейного свята Філіпа Кіркорова. Туди Ані Лорак прийшла з колишнім чоловіком Муратом і донькою. Екс-подружжя обіймалися, танцювали “медляк” і насолоджувалися один одним.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.