Стало відомо, як Меладзе і Джанабаєва назвали новонароджену дочку: незвичайне і рідкісне ім’я

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва вважали за краще приховати ім'я новонародженої дочки. Але недавно родич співака випадково проговорився.

12 квітня 42-річна співачка Альбіна Джанабаєва стала мамою втретє. Артистка народила дівчинку. Для її чоловіка Валерія Меладзе це вже шоста дитина. Подружжя дуже довго приховували те, що очікують поповнення в родині. Тільки на 9 місяці вагітності Альбіна опублікувала у своєму Інстаграм-блозі фото з округлим животиком, таким чином заявивши про вагітність.

Вагітна Альбіна Джанабаєва

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва поки не показали фото новонародженої дочки і не назвали її ім’я. Однак нещодавно брат Валерія Костянтин Меладзе в одному з інтерв’ю проговорився і назвав ім’я племінниці.

«Я вшосте дядько. Назвали Агата », – поділився родич артиста.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCOTREvnhMlZ%2F%3Figshid%3Dj33aeb6fq87y&is_from_rle

Відзначимо, що у Меладзе і Джанабаєва є двоє синів – старший Костянтин, якому нещодавно виповнилося 17, і молодший Лука, йому зараз 6.

Зараз молоді батьки все свій час приділяють новонародженій доньці і відзначають, що це зовсім не просто. Втім, вони з іронією ставляться до цих тимчасових труднощів і намагаються цінувати кожен момент, проведений з дитиною. Нещодавно вони зняли відео, де вони позували з синцями під очима на тлі дитячої кімнати.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCOXojxgH5yp%2F%3Futm_source%3Dig_embed&is_from_rle

“Нічого, що ночі безсонні, зате дні веселі!”, – підписали відео подружжя.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.