Юрій Горбунов в “сімейках” показав фото з відпустки з вагітною дружиною

Телеведучий Юрій Горбунов зовсім недавно був зі своєю дружиною у відпустці. Там Катерина також примудрилася приховувати третю вагітність.

Після повернення з відпустки Юрій вирішив показати всім своїм передплатникам у соціальній мережі Інстаграм барвисті фотографії з відпустки. Ось, наприклад, тут він зображений на прогулянковій яхті поруч з дзвоном. На ньому надіта біла сорочка і труси-сімейки або шорти. У коментарі Юрій також вказав, що погода на курорті – просто “чудо!”.

Нагадаємо, 18 квітня в ефірі шоу “Голос країни ” на “1 + 1 ” Катя Осадча з’явилася в жовтій сукні з оборками на животі, чим спровокувала чутки про вагітність. Шанувальники стали аналізувати її недавні виходи в світ і зробили висновок – Катя одягається виключно в оверсайз одяг, який не обтягує талію. Такий прийом вона вже використала під час другої вагітності, коли на світ з’явився син Юрія і Каті Іван.

А 1 травня в програмі “Світське життя ” на “1 + 1 ” телеведуча зізналася, що чекає дитину. Першою, хто із зірок дізналася про це, стала співачка і суперблондинка Оля Полякова.

Відзначимо, що на даний момент у Осадчої вже двоє дітей. 18-річний Ілля та чотирирічний Іван. Однак в шлюбі з Юрієм Горбуновим народжений тільки Іван.

Батько Іллі – бізнесмен Олег Поліщук.

Поки Катерина Осадча не розкриває стать своєї третьої дитини, а також терміни, коли їй народжувати. Але якщо враховувати те, що животик вже чітко видно на всіх знімках, то вже зовсім скоро телезірка буде має намір піти в декрет. Фанати, які бажають дізнатися про їхнє життя більше, стежать за особистими Інстаграм-сторінками зірок.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!