Як виглядає мама співачки Камалії? Подружки або сестри? Їх дуже легко переплутати!

Напередодні міжнародного дня матері співачка Наталя Шмаренкова показала свого самого близького і рідну людину - маму Інну Шмаренкова. Виглядають вони як сестри!

Теплий знімок з матір’ю Наталя виклала у себе на сторінці в соціальній мережі Інстаграм. На фото видно, що Камалія подарувала мамі білі троянди з рожевою окантовкою.

У обох жінок акуратна зачіска, макіяж і вдало підібраний аутфіт. Мабуть, і Наталя, і Інна дуже люблять рожевий колір, тому що одяглися в тон.

Співачка Камалія ніжно привітала свою найулюбленішу маму з Днем Матері

“Кожне другу неділю травня присвячено найріднішим, найніжнішим, самим дбайливим, найбільш люблячим, які подарували нам життя – нашим мамам.
Мамочка, рідна, ДЯКУЮ тебе! Будь здорова і повна сил! Бажаю, щоб ти залишалася такою усміхненою, доброю і лагідною! Люблю тебе всім серцем.
Не забудьте завтра привітати ваших «най-най» матусь! “, – написала Камалія.

Відзначимо, що Інна Петрівна Шмаренкова зіграла в житті Наталії не просто роль мами. Вона – ще й перший продюсер знаменитості, і автор її творчого псевдоніма Камалія.

Зараз мама і дочка в дружніх відносинах.

Інна Петрівна часто з’являється в будинку у своєї багатою і знаменитою дочки, а також допомагає їй виховувати дітей – чарівних дочок Арабеллу і Мірабелла.

Щоб дізнатися більше про життя Камалії, і про те, як вона стала найбагатшою співачкою України, перемогла в конкурсі Міс Світу і знайшла таку любов публіки – дивіться в нашому відео на каналі “Одна хвилина “!

Як дружина мільярдера виграла конкурс краси і стала співачкою? Історія красуні Камалії

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.