Серіал “Солдати”: як склалися долі акторів Колобкова, прапорщика Шматко, медсестри і інших

Серіал "Солдати", який випускали з 2004 по 2008 роки, надовго залишився в серцях відданих шанувальників. Ми вирішили нагадати читачам, як склалися долі героїв.

Роман Мадянов

Роман Мадянов в серіалі Солдати
Роман Мадянов в серіалі Солдати

У нього була негативна роль майора Колобкова. Даний серіал став квитком в популярність для Роман Мадянов. Його помітили як різнопланового, талановитого і дуже багатогранного актора. Актор одночасно брав участь в 5-10 кінопроектах, що стало рекордом для 2007 року в вітчизняному кінематографі.

До 2020 року у актора на рахунку більше 200 проектів, в яких він взяв участь: “Легенда номер 17”, “Домашній арешт”, “Ялинки-2” та інші. Роман одружений, виховує сина. На деякий час залишав знімальну роботу через емоційне вигорання, але швидко відновився. Дружина допомогла.

Олексій Маклаков

Олексій Маклаков в серіалі Солдати
Олексій Маклаков в серіалі Солдати

Головний комік серіалу – прапорщик Шматко. Дана роль допомогла акторові стати відомим – його помітили і стали запрошувати в рейтингові проекти. Цікаво, що Маклаков ще й співає – випустив свій альбом під назвою “Йо-майо!”.

Іван Моховиков

Іван Моховиков в серіалі Солдати
Іван Моховиков в серіалі Солдати

Рядовий Соколов став заручником однієї ролі. Івану колосальної популярності не принесла. Під час показу “Солдат” його знали і впізнавали, а ось після завершення зйомок він більше не засвітився в настільки рейтингових проектах.

Антон Ельдаров

Антон Ельдаров в серіалі Солдати
Антон Ельдаров в серіалі Солдати

Його роль українського рядового Гунько подарувала безцінне – любов телеглядачів, а точніше телезрітельніц, для яких Гунько миттєво став казанова, серцеїдом і милашкой.

Однак він швидко одружився, тому махом розбив серця прихильниць. Потім Ельдарова могли бачити в таких телесеріалах як “Ранетки”, “Брати по-різному”.

Ольга Фадєєва

Ольга Фадєєва в серіалі Солдати
Ольга Фадєєва в серіалі Солдати

Дивовижна медсестра з довгими ногами і в короткому халатику Ірина Пилеева – мрія всіх чоловіків. Вона до цих пір знімається, а виглядає також привабливо, як і півтора десятка років тому.

Детальніше про неї дивіться в нашому відео на каналі “Одна хвилина”.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.