Варум і Агутін влаштували домашній концерт у піжамах (ВІДЕО)

Пара Варум і Агутін на карантині всіляко намагаються підбадьорити своїх шанувальників. На своїх сторінках у соціальних мережах вони влаштували справжній піжамний концерт.

Їх називають найміцнішою і найвірнішою парою російського шоу-бізнесу. Співачка Анжеліка Варум і музикант Леонід Агутін цього літа відзначатимуть 20-ту річницю весілля. Вони виховують дорослу доньку і продовжують радувати слухачів своєю творчістю.

Артисти, як і мільйони людей по всьому світу, сидять вдома на карантині. Щоб самоізоляція не здавалося настільки похмурою і сумною, вони вирішили виконати свій хіт для всіх фанатів у піжамах.

Фото со свадьбы Анжелики Варум и Леонида Агутина
Фото з весілля Анжеліки Варум і Леоніда Агутіна

Пісні “Все в твоих руках” вже 7 років, але її популярність як і раніше велика. Сидячи в своєму будинку, у вітальні, по-домашньому одягнені артисти вирішили просто порадувати своїх дописувачів виконанням цього хіта, чим заслужили масу компліментів. Відео вони поділилися на сторінці Леоніда в соціальній мережі Instagram.

Дане відео подивилися більше мільйона фоловерів артиста. Глядачі писали захоплені коментарі про любов і повагу до знаменитого дуету.

До речі, Леонід практично кожен день проводить музичні прямі ефіри для своїх дописувачів, щоб прикрасити їхній час на карантині творчістю.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.