Вагітна Даша Квіткова постала перед шанувальниками в одному лише рушнику

Переможниця шоу "Холостяк" на телеканалі СТБ Дарина Квіткова разом зі своїм обранцем Микитою Добриніним чекає поповнення.

Первісток у пари має народитися влітку. А поки Дарина насолоджується своїм становищем з уже величезним животом.

Микита Добринін і Даша Квіткова в Дубаї
Микита Добринін і Даша Квіткова в Дубаї
Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова

Каже, з ним кожен день все складніше, проте це приємна складність, і вона чекає народження дитини з величезним нетерпінням.

Микита Добринін показав ніжне фото з вагітною дружиною: обидва не одягнені

Микита виклав в Інстаграм пост, де він зі своєю дружиною, очевидно, тільки після душу, укутався в рушник. В описі до щасливого сімейного кадру Добринін поміркував про відносини.

“Відносини – це кайф і велика робота. Спостерігаючи за іншими парами і нашими особистими стосунками, я зрозумів, що багато ведуться на міф, що нібито, щоб бути по-справжньому щасливими, ви повинні думати однаково і бути на одній хвилі. Якщо у вас розхожі точки зору або зовсім різний тип мислення, це ще не означає, що ваші відносини не можуть бути щасливими “,

– розповідає Микита Добринін.

“Але якщо ви не вмієте домовлятися і відкрито все викладати, це вже може привести до проблем в майбутньому. Коли у вас в парі виникають суперечності, які з часом виходять з-під контролю, просто необхідно знайти в собі сили сісти за стіл і спокійно обговорити все, через що переживаєте. Ще краще, якщо ви разом навчитеся приймати ваші відмінності, а не ображатися на них “, – розповідає екс-холостяк.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.