Марченко, Соколова та інші: топ телеведучих, які заслуговують звання королеви краси

Коли телеканали шукають телеведучого або телеведучу, крім освіти і вміння працювати на камеру їм, звичайно, важлива приємна зовнішність.

Адже дуже важливо, щоб глядач прийняв і полюбив людину, яка розповідає йому новини. Це навіть грає роль у вибудовуванні довірчих відносин між цільовою аудиторією і каналом. Ми розповімо вам про п’ять найчарівніших українських ведучих.

Яніна Соколова

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Незважаючи на те, що вона веде безліч Ютуб-проектів і серйозні політичні програми, вона досить жіночна, приваблива, і точно знає, як за допомогою слів і інтонації дістати увагу глядача.

Марія Єфросиніна

Марія Єфросиніна отримала орден "За заслуги" ІІІ ступеня
Марія Єфросиніна

Ніжна, жіночна, тендітна – це все про неї. На подив, телеведуча, яка в шоу-бізнесі вже стільки років, за довгий час не була помічена ні в одному великому скандалі. Репутація Маші – ідеальна. Напевно, саме тому у неї така велика армія відданих шанувальників.

Юлія Бориско

Юлія Бориско
Юлія Бориско

Це ведуча новин на телеканалі 1 + 1. Вона серйозна, завжди усміхнена, в той же час м’яка і скажено гарна жінка. Незважаючи на таку конкуренцію телеведучих на каналі, у Юлії Бориско сформувалася своя цільова аудиторія, і є свої шанувальники.

Оксана Марченко

Оксана Марченко
Оксана Марченко

Незважаючи на те, що Марченко давно не веде проекти “Х-Фактор “, “Україна має талант ” та інші, у багатьох вона все одно асоціюється з цими передачами. Там і без того гарна Оксана гордо виходила на сцену в шикарних сукнях. Всі дівчатка і дівчата, які стежили за шоу, мріяли вирости і зайняти її місце.

Марина Леончук

Марина Леончук
Марина Леончук

Марина – не тільки телезірка і ведуча 1 + 1, але ще і актриса. Засвітилася в міні-серіалі “Один плюс один вдома “, який зняла студія “Квартал 95 “. Там глядач побачив її в новому амплуа – якщо новини вона читає серйозна і стримана, то в серіалі вона м’яка, вічно зайнята і кудись поспішає.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.