Що сталося з парою Олега Винника і Таюне? Публіка стурбована тим, що вони не з’являються разом

Довгий час злі язики і шанувальники творчості українського музиканта Винника подейкували про те, що у нього роман з бек-вокалісткою Таюне.

На те вказувало все: вони завжди з’являлися разом на публічних заходах, багато часу проводили разом через роботу, Олег дарував Таїсії квіти, а та так ніжно і трепетно на нього дивилася. Однак зараз уже кілька місяців Олег не з’являється ніде з Таюне. Більш того, він записав композицію з Еліною Іващенко, і тепер зайнятий творчістю тільки з нею.

Фанати стурбовані: куди пропала “дружина” Олега Винника Таюне?

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Сам Винник не дає на це питання відповідей. Він навіть не підтверджував офіційно, що у них є відносини. Однак люди, наближені до артиста, розповіли в ЗМІ, що з Таюне вони в шлюбі давно – одружилися, коли музикант ще не був такий популярний. Більш того, у них є син, який народився в Німеччині.

Мовляв, Винник приховує свій статус “женатіка “, щоб не псувати образ завидного холостяка, і щоб жінки так і продовжували табунами ходити на його концерти.

До слова, на травень вже заплановано низку концертів. І публіці дуже хочеться дізнатися, чи буде на них Таюне. Інакше якщо і туди Таїсія Сватко не прийде, то невідомо, чого чекати від їхніх спільних і творчих відносин далі.

Що з цього приводу говорить Таюне?

Останній пост з Вінником в її Інстаграм-профілі був ще в минулому році. Однак на початку травня 2021 року його виклала фото з крашанками, які зробила до Великодня, і Олег відгукнувся в коментарях, привітавши її зі світлим святом.

Таюне опублікувала фото на Великдень, а Олег Винник його прокоментував
Таюне опублікувала фото на Великдень, а Олег Винник його прокоментував

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.