Приховує животик за принципом Каті Осадчої: дружина Дмитра Комарова теж готується до материнства

Олександра Кучеренко - телеведуча і модель, яка часто з'являється на телебаченні, тому вони все стежать за її життям.

Останнім часом фанати відзначили, що Олександра позує на фотографіях так, щоб не було видно її живіт. Це підтверджує останній опублікований знімок. На фото Олександра позує серед весняних квітів в теплому костюмі блакитного кольору. Під піджаком надіта тілесна майка. Волосся розпущені, а на обличчі завдано легкий природний макіяж. Цікаво, що в такому амплуа Олександра Кучеренко пізніше вирушила на зйомку.

Нагадаємо, її чоловік Дмитро Комаров недавно розповів, що в цьому році українців чекає новий формат “Світ навиворіт ” – програма “Мандруй Україною “. Творці вирішили впровадити саме цей формат через те, що карантин обмежує можливість подорожувати, і значно ускладнює перетин кордонів будь-яким чином. А напередодні літнього сезону, коли потрібно вже планувати відпустку і поїздки з родиною, важливо спланувати куди можна поїхати.

Дмитро Комаров вирішив показати Україну навиворіт, обійшовши тривіальні маршрути – обіцяється, що в новому сезоні ви побачите незвичайні локації і різні варіації для різних типів туризму.

Відзначимо, Олександра Олександрівна Кучеренко – володарка титулу “Міс Україна 2016 “, український журналіст, ведуча телепередачі “Зоряний спорт ” на телеканалі ICTV, професійна танцівниця, фотомодель, куратор проекту “Наставництво “. Зараз їй 23 роки. Вона є дружиною журналіста Дмитра Комаров. Одружилися вони таємно, і вже після поїздки в медовий місяць зважилися розкрити свою таємницю в інтерв’ю Катерині Осадчій і програмою “Світське життя “.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.