Лілія Ребрик показала, як розважається з чоловіком на відпочинку: “Закохалася в великий .. “

Відома телеведуча і актриса Лілія Ребрик показала, як відпочиває з чоловіком в сонячній Туреччині.

Не так давно ведуча програми “Ранок з Україною” Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм Диким і дітьми відправилася відпочивати в сонячну Туреччину. Вона не може залишити шанувальників без нового контенту, тому радує знімками з жаркої країни. Так, актриса вже встигла поділитися фотографіями, де вона позує в купальнику і на пляжі і продемонструвала кілька яскравих образів.

Л
Лілія Ребрик на відпочинку в Туреччині
Лілія Ребрик на відпочинку в Туреччині
Лілія Ребрик на відпочинку в Туреччині

А недавно Лілія опублікувала серію знімків, де вона позує разом зі своїм чоловіком Андрієм Диким на тенісному корті. Актриса позувала в білих шортах, рожевій майці, кросівках і бейсболці. Чоловік так само був у шортах і футболці. В руках вони тримали ракетки для великого тенісу.

“Наше нове захоплення. Це ж треба, приїхати на відпочинок і закохатися у великий теніс. Для цього створені всі умови. Навіть турніри проходять. Ми стали свідками одного з таких, де перемогли українці. Ну і звичайно захотілося теж спробувати! “, – написала Лілія Ребрик.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати публікацію актриси.

“Лиличка, ви просто ракета! Яскрава, справжня, заряджаєте позитивом “,” Спорт у вас в крові, якщо і відпочинку відкрили для себе новий вид “,” Які ви молодці! “,” Ліля, ви заряджаєте таким позитивом! Просто супер “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.