Алла Пугачова відзначила 71 день народження — співачка приголомшила своїм зовнішнім виглядом

Примадонна російської сцени Алла Пугачова 15 квітня відзначає свій 71 день народження. Але виглядає вона не старше 50! Шанувальники були вражені зовнішністю артистки.

Свій день народження Примадонна відзначає незвично — разом із чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, близнюками Лізою і Гаррі, артистка перебуває вдома на карантині.

З самого ранку син і дочка привітали маму. Малюки вивчили вірш, принесли величезний букет троянд і разом з татом підготували святковий торт зі свічками. Ліза і Гаррі самостійно намалювали листівку, якою прикрасили кухню. Пугачова, приймаючи сюрприз, настільки розчулилася, що навіть розплакалася.

Зворушливим відео сімейного свята поділився Максим Галкін на своїй сторінці в Instagram.

“З днем народження, кохана!” — написав артист.

Найбільше прихильників вразив зовнішній вигляд Алли Борисівни — на відео вона виглядала не старше 50 років. Одягнена в елегантне плаття-максі і з легкою укладкою, Пугачова виглядає ефектно і неймовірно молодо.

“Ого!!!! Яка красива!!!!” — пишуть захоплені шанувальники.

https://www.instagram.com/p/B_AJotTH6Kn/

Старша дочка артистки, співачка Крістіна Орбакайте, також влаштувала для мами справжній сюрприз: разом з дочкою Клавдією вона записали вітальне відео, в якому Крістіна заспівала відомий хіт Пугачової “Звезда”.

Екс-чоловік співачки Філіп Кіркоров також не залишився осторонь.

“З Днем Народження, моя Муза і Натхнення”, — написав артист на своїй сторінці в Instagram.

Шанувальники продовжують вітати Аллу Пугачову і бажають їй справжнього жіночого щастя і здоров’я.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.