“Я плакала, а він змушував”: актриса Олена Проклова зізналася, через що довелося пройти в дитинстві (Відео)

Олена Проклова - заслужена артистка РРФСР, і жінка, яку любили і люблять мільйони.

Її життя здавалася ідеальною – блискучі ролі, численні романи з самими завидними чоловіками радянського союзу, визнання, гроші, дорогий одяг, власний будинок в Підмосков’ї і в Сочі. А на додачу ще й щаслива родина.

Однак є біль, яку актриса зберігає в своїй душі вже майже півсотні років. І вона не давала спокою. Найстрашніше – це те, що Олена Проклова нікому не розповідала про свою таємницю – ні мамі, ні дітям, ні друзям. Вона одна переживала те, з чим довелося зіткнутися ще в дуже юному віці.

Як виявилося, ще дитиною вона стала жертвою домагань: в 12 років – з боку режисера на зйомках, а в 15 років – відомого актора, який переслідував її протягом двох років. Про останню людину вона докладно розповіла те, що раніше не розповідала навіть самим близьким і рідним людям зі свого оточення.

Коли Проклової було 15 років, на зйомках фільму її став переслідувати відомий на всю країну актор, у якого на той момент була дружина, сім’я, всенародна любов і популярність. Він відвозив Олену в ліс, чатував біля під’їзду, приїжджав до неї з гастролей в інше місто, дзвонив вночі з проханням спуститися до під’їзду. І все з єдиною метою.

“Лер, це дуже важко, коли тобі мало років, коли ти нічого про це не знаєш. Коли тобі кажуть, що у дорослих людей завжди так, що це любов, що треба вчиться тому, що роблять дорослі “,

– ледве стримуючи сльози розповідає Олена Проклова Лері Кудрявцевої.

Імені свого кривдника Проклова так і не розкрила. Посилаючись на те, що у нього багато шанувальників, і вона не хоче псувати їх враження про це артиста. Однак натякнула, що цей чоловік – відомий артист, і на даний момент його вже немає в живих. На похорон до нього Проклова не ходила. Каже, не вважала за це за потрібне. А розповісти свій секрет на мільйон зважилася для того, щоб інші можливі жертви схожих ситуацій не боялися мовчати, і розуміли, що це не нормально.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.