Світлана Лобода вдягнулася в пір’я і подякувала за “золото” від Ютуб

Співачка LOBODA похвалилася тим, що соціальна мережа (відеохостинг) Ютуб нагородила її золотою кнопкою за цілий мільйон фоловерів.

Щоб зробити це, Світлана довго і ретельно підбирала вбрання. Вона одягла білі штани зі стразами. Вони лягли не в обтяжку, що додатково підкреслює її жіночність. Штани кольору “молоко ” ідеально доповнені укороченою кофтою з ефектом “пір’я “. Таким чином Світлана оголила свій живіт, показавши осину талію шанувальникам.

В руках вона тримала довгоочікувану золоту кнопку, якою красувалася на кількох кадрах

Відзначимо, російська співачка українського походження Світлана Лобода є однією з найпопулярніших виконавиць. Вона звикла багато працювати. Саме тому у неї часто виходять музичні треки, які стають справжніми хітами, а також професійні кліпи і чуттєві альбоми.

Вона любить збирати цілі стадіони на свої концерти, проте через карантинних обмежень в останні півтора року це важко реалізувати.

Але завдяки пандемії співачка змогла більше часу проводити з сім’єю. Примітно, що навіть на відпочинку дівчина навіть на відпочинку займається спортом і стежить за своєю зовнішністю. Цієї весни вона відпочила разом з дочками Тільда і Євангеліною в Дубаї. При цьому артистка майже кожен день поставала в нових образах.

Ось лише кілька фотографій, які підтверджують те, що співачка Світлана Лобода зберегла розкішну форму і запаморочливу талію навіть після пологів і майже року на карантині.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.