Змучене обличчя і синці під очима: Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе через місяць після народження дитини

Місяць тому Мережа сколихнула новина - Валерій Меладзе знову став батьком. Новина не була несподіваною, швидше раптовою - ніхто не думав, що так скоро.

У пари народилася дівчинка, яку назвали Агата. До цього у подружжя Валерія та Альбіни були двоє синів – старший Костянтин і Молодший Лука. Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва є активними користувачами соціальних мереж, тому у них в Instagram-акаунтах можна дізнатися багато про їхнє особисте життя. Зокрема, зараз подружня пара показала їх життя через місяць після народження донечки. У обох батьків під очима кола і синці. На відео Альбіна колихалися коляску, а Валерій каже на камеру, що раніше він не любив спати, тому що випадаєш з життя на 8 годин. А тепер він дуже любить спати, з тієї ж причини – випадаєш з життя на 8 годин. На тлі висять повзунки і інша дитячий одяг.

Багато назвали даний відеоролик показухою, однак ті, у кого є маленькі діти, запевняють – це чиста правда.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCO0BP32K5Dm%2F%3Figshid%3Dsd2d2vmb12v0&is_from_rle

Ось що пишуть в коментарях прихильники:

  • Які ви класні, обожнюю!
  • Тримайтеся!
  • Браво! Терпіння вам! Аналогічна ситуація, але така рідна!

Нагадаємо, колишня учасниця музичного колективу “Віа Гра ” Альбіна Джанабаєва народила дочку 12 квітня 2021 року. Разом з Меладзе вона також виховує двох синів: Костянтина (2004) і Луку (2014 року).

Новонароджена стала для Меладзе шостою дитиною. Від першого шлюбу у Меладзе є три дочки: Інга (1991), Софія (1999) і Аріна (2002). З їхньою матір’ю Іриною Меладзе артист розлучився в січні 2014 року. У тому ж році співак зареєстрував шлюб з Джанабаєвою.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.