Їй дуже йде бути мамою: Аліна Гросу показала фото з коханим чоловіком і малюком

Аліна Гросу показала зворушливе фото, де вона "найщасливіша".

Аліна Гросу – українська співачка і актриса, яка почала свою кар’єру ще у віці 5 років. Тоді вона була маленькою завзятою дівчиною, яка співала веселі пісні. Зараз Аліні 25 років і вона вже зовсім не та маленька і мила дівчинка, якій була тоді. Тепер Гросу – пекуча блондинка з провокаційними піснями і яскравою зовнішністю.

Аліна Гросу в латексному плаття-піджаку
Аліна Гросу

Крім своєї зовнішності Аліна відзначилася і досить “бурхливим” особистим життям. Півроку тому співачка розлучилася зі своїм першим чоловіком Олександром Комковим, з яким прожила в офіційному шлюбі всього кілька місяців. Тепер же співачка крутить роман з відомим актором Романом Полянським. Аліна з Романом публікують спільні романтичні фотографії та разом з’являються на світських заходах. При цьому сама Аліна не підтверджує того, що вони пара.

Аліна Гросу з новим коханим
Аліна Гросу з новим коханим

Крім кар’єри та особистого життя, Аліна Гросу встигає активно вести свої соціальні мережі. Так нещодавно артистка в Інстаграм-сторіз співачка опублікувала фото на прохання підписників. Шанувальники попросили її показати фото, де Аліна найщасливіша. Співачка, довго не роздумуючи, опублікувала знімок, де вона позує з новим коханим Романом Полянським і маленьким братиком на садовій гойдалці.

Скріншот Інстаграм-сторіз Аліни Гросу
Скріншот Інстаграм-сторіз Аліни Гросу

На фото закохані виглядають, як вона одна сім’я.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.