Дан Балан вперше розповів, які відносини його пов’язують з Тіною Кароль: “Люди самі додумали”

Дан Балан прокоментував слова продюсера шоу "Голос країни" Володимира Завадюк про те, що його роман з Тіною Кароль був фіктивним.

Близько тижня тому продюсер шоу “Голос країни” вперше зізнався, що роман Тіни Кароль і Дана Балана, який почався під час дев’ятого сезону шоу “Голос країни”, спочатку був вигадкою режисерів. Романтичні відносинами між суддями проекту повинні були сприяти підняттю рейтингу шоу. Втім так і вийшло.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан на шоу Голос країни

Однак не вся публіка оцінила це відверте визнання. Після заяви Завадюка багато шанувальників Тіни Кароль і Дана Балана, які щиро вірили в справжні почуття між артистами, були розчаровані і почали писати гнівні коментарі, звинувачуючи артистів у брехні.

Дан Балан вирішив особисто розставити всі крапки над “і” і сьогодні, 14 травня, написав пост в Інстаграм-блозі, в якому заявив, що ніякого обману не було. Дан зізнався, що спочатку “любов” з Тіною Кароль правда була вигадкою режисерів, але потім у них дійсно виникла симпатія, а решту люди самі додумали.

Дану Балану і Тіні Кароль приписують роман зі вресен їх спільно беруть участь в шоу "Голос країни"
Дану Балану і Тіні Кароль приписують роман з часів їх спільної участі  в шоу Голос країни

“Хлопці, а в чому обман то? Ми ніколи не заявляли про якийсь зв’язок між нами, крім дружнього .. те, що ви бачили в ефірах Голосу – це була щира симпатія … а далі люди самі додумували, самі придумали .. і самі вирішили, що був якийсь то обман … а то, що заявляв продюсер Голосу про “придуману історію ” .. він мав на увазі, що спочатку він придумав ідею, що для шоу було б добре якщо у нас з’явився б “романтичний зв’язок ” і підштовхував нас на це … а в кінцевому підсумку, насправді, вийшла щира симпатія … то, що все і помітили в ефірах .. без ніякого обману … в загальному я вважав за потрібне це пояснити .. “, – написав Дан Балан.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.