Переможець 11 сезону шоу “Голос країни” Сергій Лазановський записав пародію на Лесю Никитюк

Сергій Лазановський - звичайний хлопець з села під Івано-Франківськом, який переміг в 11 сезоні шоу "Голос країни". Тепер за ним стежить вся країна.

Він це розуміє, і з радістю спілкується зі своєю аудиторією. Наприклад, одним з крайніх постів він звернувся до телеведучої Лесі Іванівні Никитюк, записавши кавер на її пісню “Ями”. Цікаво, що Леся зробила репост до себе в Інстаграм-історії.

Переможець останнього сезону Голосу країни публічно звернувся до Лесі Никитюк

“Цей рік можна назвати “здійсни мрію”. І ви мені в цьому дуже сильно допомагаєте. На проекті ” Голос країни “я думав, що мені вдасться зустрітися з двома кумирами – Юлією Саніною та Лесею Нікітюк. Якщо з Юлею у мене була розмова, то з Лесею не склалося. А так хочеться познайомитися з цією неймовірною особистістю “, – написав Сергій у себе в Інстаграм-профілі.

Відзначимо, на Великдень 2 травня співачка Надя Дорофєєва повідомила в Instagram stories, що вперше за довгі роки буде святкувати Великдень не зі своєю сім’єю.

Знаменитість і її чоловік Володимир Дантес вирушили в гості до переможця “Голос країни-11 ” Сергію Лазановському в село Попельники, що в Івано-Франківській області. Співачка пообіцяла підопічному ще в фіналі шоу, що обов’язково приїде до нього на малу батьківщину і стримала обіцянку.

Судячи з фотографій, Надю і Дантеса дуже радісно зустріли в селі.

У дворі Лазановських зібралася величезна кількість шанувальників артистів, які спілкувалися з ними, фотографувалися і брали автографи. Також переможець Голосу країни дав у себе в селі концерт в честь травневих свят.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.