Більше, ніж колеги. Ведучі 1+1 знялися у чуттєвій фотосесії

Соломія Вітвіцька та Валентина Хамайко опублікували спільні фото на своїх сторінках в Instagram.

Спільну фотосесію зірки телеканалу «1+1» організували напередодні карантину. Дівчата позували у стильних образах. Соломія обрала чорне плаття, яке вдало доповнила рожевим піджаком та чорним капелюхом. Її напарниця одягнула чорний костюм, який контрастував з білим взуттям на підборах.

Валентина Хамайко та Соломія Вітвіцька 

Вітвіцька у тексті під фото зізналася, що сумує за періодом, коли не потрібно було дотримуватися «соціальної дистанції».

«Докарантинні фото сети були зовсім інакшими: без дистанції та обмежень. Обійми, поцілунки, життя без масок та страху – це все було лише два місяці тому. Світ змінився так швидко і так кардинально», – написала Соломія.

Її колега у дописі захоплювалася результатом фотосесії.

«Це фото космічне! Як це?! Я сама не розумію як… Просто фотограф вміє бачити в людях щось особливе!», – підписала світлину Валентина.

Прихильники ведучих ринулися коментувати світлини та зазначили, що дівчата дуже схожі.

«Сестри?», «Красуні», «Як дві сестри», «Такі молоді та красиві», «Надзвичайно гарні», – писали користувачі під фото.

Популярне

Схожі статті

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.

Однією порцією сита вся сім’я. Готується простіше простого, але як смачно виходить: пісочний пиріг із фаршем

Випічка давно є невід'ємною частиною нашого життя. Усі ми любимо пироги, хоч як десерт, хоч як повноцінний обід. Сьогодні ми підготували простий рецепт ситного пирога з пісочного тіста з фаршем.

31-річну Марію Яремчук побачили з чималим животиком: хто ж батько майбутньої дитинки – невже Пономарьов?

Коли мережею став гуляти ролик із вагітною дівчиною, яка дуже схожа на Марію Яремчук, усі стали гадати – хто ж батько дитинки? Звісно, найперші підозри впали на Олександра Пономарьова.