Як виглядала Анастасія Волочкова в молодості: охайна талановита дівчина, яка думала лише про кар’єру

Анастасія Волочкова - яскрава артистка. Викликає інтерес не тільки творчістю, а й своїми подіями з життя.

Її можна не любити, над нею можна сміятися, але заперечувати талант Анастасії Волочкової не можна. Хоч зараз жінка все більше і більше звертає на себе увагу екзотичними фото.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова. Фото взято на просторах мережі.

У цій артистки – довгий творчий шлях. Навчалася в Академії російського балету ім. А. Я. Ваганової, випускалася по класу Наталії Дудинської.

У 1994 році, ще будучи студенткою II, передвипускна курсу, почала виконувати сольні партії на сцені Маріїнського театру. Після випуску була відразу прийнята на положення солістки. Уже в перші роки роботи виконала головні партії в таких балетах, як “Жизель “, “Корсар”, “Лебедине озеро”.

У той час Анастасія виглядала дуже ніжно.

Волочкова Анастасія в молодості і зараз. Фото взято на просторах мережі.

Худорлява, висока і неймовірно зворушлива дівчина виконувала тільки головні ролі в балеті. Яскрава зовнішність зробила Волочкову дуже запам’ятовується танцівницею.

Але у 2003 році в Анастасії почалися проблеми. Її почали звинувачувати … в зайвій вазі! Директор театру кидався гучними заявами про те, що дівчині неможливо підібрати партнера.

Волочкова Анастасія в молодості. Фото взято на просторах мережі.
Волочкова Анастасія в молодості. Фото взято на просторах мережі.

Сама ж артистка говорила, що її звільнення з театру пов’язано з тиском впливових людей. Втім, вже у 2005 році жінка стала зіркою телевізійного екрану.

Популярне

Схожі статті

Десь таке вже бачили: Андрій Бєдняков знімає шоу, яке ідентичне проєкту Кацуріна. Дорофєєву теж забере?

Все більше набуває популярності гастро-шоу Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Проте не тільки вони хочуть розвиватися з цьому напрямку. Як в цій сфері опинився телеведучий Андрій Бєдняков?

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету з курятини, який просто тане у роті

Курячий рулет – дуже смачна та оригінальна страва, яка урізноманітнить ваш святковий стіл. Готуються такі рулети дуже просто, а смак у них неперевершений.

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?