Катерина Бужинська, Катя Осадча, Віктор Павлик: хто із зірок може претендувати на пільги для багатодітних сімей

Безкоштовний проїзд в трамваї, знижки на комунальні послуги - на все це може претендувати ряд зіркових сімей українського шоу-бізнесу.

Ще в старі часи говорили: багато діток – багато щастя. Українські зірки шоу-бізнесу не побоялися пожертвувати кар’єрою заради того, що б почути милий тупіт маленьких ніжок.

Редакція “Одна хвилина ” прямо до Дня сім’ї, який відзначається, сьогодні, 15 травня зробила підбірку багатодітних зіркових мам і тат.

Катерина Бужинська

Катерина Бужинська з чоловіком і дітьми
Катерина Бужинська з чоловіком і дітьми

У Каті троє діток. Старшій донечці – 14 років, а малюкам по 4 роки.

Віктор Павлик

Віктор Павлик з сином Олександром
Віктор Павлик з сином Олександром

Співак четвертий раз стане батьком. На жаль, на цьому довгому шляху батьківства не обійшлося без втрат – не впорався з хворобою молодший син Павло Павлік.

Оля Фреймут

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

На екрані Оля Фреймут – сувора ревізорша, яка наробила свого часу шуму в багатьох іменитих закладах. Але поза камерами – це турботлива мати і вірна дружина. Господь подарував Ользі трьох діток: старша дочка – вже майже наречена.

Катя Осадча

Катя Осадча
Катя Осадча

Головний знавець світського життя, Катя Осадча, змогла віртуозно поєднати кар’єру і материнство. Від першого шлюбу у зірки є син Ілля, якому вже 17 років виповнилося, а з Юрієм Горбуновим народила жінка малюка Ваню. Теледіва і зараз в положенні. Чекає поповнення.

Олег Скрипка

Олег Скрипка
Олег Скрипка

Співак разом з коханою виховує 15-річного Романа, 13-річного Устима, 10-річну Олесю і 8-річну Зоряну. Щасливе сімейство назвало всіх діток традиційними українськими іменами.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.