Екс-учасниця гурту “Віа Гра ” зізналася, що Костянтин Меладзе розпускав руки: “Було дуже дискомфортно”

Скандал з Костянтином Меладзе набирає все нових поворотів.

Не так давно в ефір вийшла програма “Доля людини” з Ані Лорак, де вона дала відверте інтерв’ю. Там співачка зізналася, що після того, як закінчився її перший контракт з Юрієм Фальосою, продюсер Костянтин Меладзе запропонував їй співпрацю на “особистих умовах”. Простіше кажучи, він пообіцяв їй кар’єру в обмін на любовні відносини.

Ані Лорак і Костянтин Меладзе
Ані Лорак і Костянтин Меладзе

Після такої заяви розгорівся справжній скандал. Ані Лорак почали звинувачувати в наклепі, нібито вона оббрехала Костянтина Меладзе. За продюсера заступився його брат Валерій Меладзе, а також співачки, яких продюсував Костянтин – Світлана Лобода і Надія Мейхер. Однак були й ті зірки, які заступилися за Ані Лорак. Зокрема українська співачка Оля Полякова записала відео, де заявила, що свого часу Костянтин Меладзе теж пропонував їй кар’єру за “любов”.

А недавно екс-віагрянки Тетяна Найник, яка прийшла в групу на місце Надії Грановської в 2002 році, теж зробила серйозну заяву. В одній з телепередач на телеканалі НТВ Тетяна розповіла, що близько 20 років тому продюсер Костянтин Меладзе робив їй неоднозначні натяки. Дівчина розповіла, що після одного з концертів продюсер покликав її до себе через те, що вона погано танцює. Згодом він посадив Тетяну до себе на коліна і почав погладжувати. Співачка зізнається, поцілунків не було, але стало дуже дискомфортно.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.