З барвистої сукні випав чорний ліф: Леся Никитюк не зовсім вдало поснідала на вулиці

Леся Никитюк - дівчина, яка любить бути в центрі уваги. Їй подобається, коли її все обговорюють, але, виключно, в хорошому світлі.

Вранці понеділка Леся Никитюк показала свою фотографію, яку зробила за сніданком. Вона пила каву в одній з кав’ярень Одеси на літній терасі. На її волосся і обличчя не падало літнє сонце, адже вона сиділа в тіні під парасолькою.

До сніданку зірка Нового каналу приміряла блакитне плаття з квіточками і цікавим вирізом в області декольте. Виріз настільки глибокий, що демонструє навіть білизна теледіви – чорний бюстгальтер.

Ось що шанувальники теледіви написали в коментарях:

  • Приємно бачити вас, у нас в Одесі! Шоб ви нам були здорові !!!
  • Офіціант, на задньому фоні, так і чекає сфотографуватися з вами
  • Офіціант на тлі в кадрі позує з посмішкою
  • Що для щастя треба, втоптати чогось смачного

Відзначимо, Леся Никитюк народилася в 1987 році Хмельницькому. Нинішня телезірка закінчила Хмельницьку гуманітарно-педагогічну академію. Ще з юних років Леся брала участь в КВН, жартувала, це і допомогло їй засвітитися на телевізорі. Так, в 2011 році взяла участь в програмі “Розсміши коміка ” на телеканалі “Інтер “, а через рік стала ведучою програми про подорожі “Орел і решка ” на цьому ж каналі. Вона знімалася в четвертому і п’ятому сезонах шоу, а також була ведучою інших розважальних програм на “Інтері ” і К1.

З 2018 року Никитюк працює на “Новому каналі “, де веде шоу “Хто зверху? “, “Хто проти блондинок? “, “Le Маршрутка “. Зараз сезони цих проектів виходять до сих пір, і славляться своїми рейтингами – все люблять розважальний контент.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.