Культова пісня дев’яностих “Комбінація” – American boy: дивимося кліп і розкриваємо секрети, про що співають

American boy - пісня, яку група "Комбінація" представила в 1990 році. Вона практично відразу стала хітової. Її вивчили кілька поколінь.

Оригінальний варіант пісні записали Альона Апіна і Тетяна Іванова в дуеті. Якщо проаналізувати слова пісні, і посил авторів, можна зробити висновок, що співається пісня від імені звичайної, радянської, швидше за все провінційної дівчини, яка готова зустріти “закордонного принца ” і виїхати за ним на край світу в пошуках кращого життя.

За підсумками 1990 року композиція “American Boy” посіла третю сходинку хіт-параду найкращих пісень в “Звуковий доріжці МК”

Пісня “Американ Бой ” також увійшла в сольний репертуар Апіної. Адже через рік після її виходу Альона Апіна покинула групу “Комбінація ” і почала співати сольно.

Пропонуємо вам згадати легендарне виступ групи “Комбінація ” і насолодитися цим кліпом.

 

У чому ж секрет пісні “Американ бой “? Музичні критики стверджують, що весь сенс в новаторство – колаборації російської мови та англійської, а ще мотив, який добре запам’ятовується.

Досягнення даної пісні і величезні рейтинги із захопленням сприйнятий публікою, приписує собі співзасновник і композитор “Комбінації ” Віталій Окороков.

“У пісні” Американ бой “було шість або сім варіантів – спочатку англійський текст був відсутній. Було так:” Візьми мене в Америку, візьми мене з собою. Інакше я в істериці поїду в Уренгой “. Потім я запропонував: давайте спробуємо по- англійськи », – згадує пізніше тодішній продюсер музичного колективу Віталій Окороков.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.