“Якщо ти дуже хочеш …”: Ксенія Мішина вперше заговорила про поповнення в родині з Еллертом

Ксенія Мішина - українська актриса і модель, яка особливо сильно прославилася в проекті "Холостячка" на телеканалі СТБ восени 2020 року.

За зіркою багатьох українських серіалів Ксенією Мішиной давно стежить велика аудиторія людей. У Інстаграм на неї підписані майже мільйон чоловік, і кожен день кількість людей, бажаючих розділити з нею її точку зору, зростає.

Нещодавно Ксенія опублікувала своє чорно-біле фото. Незважаючи на відсутність яскравих фарб, фотографія вийшла досить позитивна – модель там соромливо посміхається.

В описі до фотографії Мішина розповіла, що їй допомагає знайти мотивацію і сили

“10 инсайтів якими я хочу з вами поділитися. Світ ставиться до тебе так само, як і ти ставишся до себе; Якщо ти дуже хочеш отримати щось, спочатку потрібно це віддати; любити те що робиш, робити те що любиш, іди в страх, саме за ним починається справжнє життя; спочатку ти працюєш на репутацію, потім вона працює на тебе; якщо хочеш щось отримати, допоможи іншому досягти цієї мети; кількість, рано чи пізно перейде в якість; замінити всі «треба» на « хочу », ось секрет натхнення і мотивації; бути собою просто, дозволити собі бути собою, складніше; найбільший внесок в щастя, навчитися бути в моменті, як можна більше”,

– написала актриса, теледіва і модель Ксенія Мішина.

Слід зазначити, що в 2021 році у Ксюші запланована одна важлива подія – одруження. Коли саме і де саме його проведуть – невідомо. Однак Олександр Еллерт в одному зі своїх інтерв’ю розповів, що воно буде в теплу пору року.

Поки в своєму Інстаграм-акаунті Ксюша ніяк не видає того, що готується до весілля. Отже, складно зрозуміти, коли вона буде і чи буде взагалі. Адже тільки кілька тижнів тому публіка обговорювала те, що Ксюша і Саша, нібито, розлучилися.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.