Найвідоміша бабуся радянського кіно: як жила Тетяна Пельтцер

Тетяна Пельтцер стала однією з найбільш улюблених бабусь в радянському кіно. Але її доля склалася не так барвисто, як на телеекранах.

Заробляти своїм акторським талантом майбутня зірка радянського кіно почала з дуже раннього віку. Вона народилася у сім’ї відомого актора Івана Пельтцера, тому вже у 9 років вперше вийшла на театральну сцену. А через рік стала повноцінною самостійною артисткою зі своїми особистими гонорарами.

Перше випробування її чекало в університеті. Вона поступила на театральний факультет, але так і не закінчила його, тому що мала проблеми з імпровізацією.

Татьяна Пельтцер: юность и молодость
Тетяна Пельтцер: юність і молодість

Тетяна відучилася на друкарку і пішла друкувати тексти. У 30-х роках актриса знову спробувала “подружитися” зі сценою. Вона працювала в театрі імені Волкова в Ярославлі, де проживала деякий час. А пізніше — у театрі Моссовєта у столиці.

Татьяна Пельтцер
Тетяна Пельтцер

Народну любов Пельтцер завоювала тільки у 50 років, коли почала активно пробувати себе в кіно і отримувала заповітні ролі.

У житті Тетяна Іванівна була не такою простою і наївною, як її героїні у фільмах. Вона дуже рано почала палити і любила азартні ігри. Але при цьому добре ставилася до оточуючих. Її домробітниця відгукувалася про актрису тільки позитивно. Тетяна ніколи не харчувалася в їдальнях, а навпаки, любила готувати разом зі своєю помічницею.

Тетяна Пельтцер
Тетяна Пельтцер

Особисте життя акторки, на жаль, не склалося. Заміжня вона пробула всього 3 роки з 1927 по 1930 рік. Дітей у шлюбі так і не з’явилося. Всю свою любов Тетяна віддавала глядачеві і племінникам. Вона завжди мріяла про дітей і онуків, тому отримала їх цілі мільйони. Адже не дарма її називали найулюбленішою бабусею в СРСР.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.