Зі сльозами на очах: чому Ольга Сумська не спілкується зі своєю старшою сестрою Наталею? Відверте зізнання

Ольга і Наталя Сумські - українські актриси театру і кіно. Ольга - зірка "Фортечна", а Наталія зіграла маму президента в серіалі "Слуга народу".

Обидві дівчинки народилися в надзвичайно творчою сім’єю – їхні батьки Анна Іванівна і В’ячеслав Гнатович були акторами. Тому не дивно, що дівчатка пішли з творчих стопах своїх найближчих родичів. До слова, саме вплив тата й мами, робота з ними, їх поради і досвід допомогли дівчаткам знайти успіхи в кар’єрі. Хоча і самі вони володіли потужним талантом, який розкривають досі в своїх ролях.

Однак не все так гладко в родині Сумських: в дитинстві Наталя і Ольга були дружні, зараз зовсім не спілкуються

Цю новину Ольга Сумська озвучила в YouTube-шоу TalaVision Тали Калатай.

Ольга Сумська на інтерв'ю
Ольга Сумська на інтерв’ю
Ольга Сумська на інтерв'ю
Ольга Сумська на інтерв’ю

Сумська зазначила, що у неї є дві дочки – Тоня і Аня, які неймовірно дружні. Їй подобається спостерігати за їх сестринської любов’ю і самовіддачею, яку вони повинні пронести через все життя. Ольга привела в приклад свою ситуацію, і сказала, що їм з Наталею Сумською не вдалося налагодити ці близькі і відверті стосунки.

“Я сподіваюся, що ця теплота колись повернеться. Можливо темп життя, можливо професійно, але щось якось воно так склалося. Політична тема може бути теж вплелася “, – прокоментувала актриса театру і кіно Ольга Сумська.

Тала Калатай не упустила можливості запитати у Сумській, чи хотіла б вона зараз щось передати своїй рідній сестрі Наталі. Ольга відповіла коротко і ясно: “воно не дійде”.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.