Хто така Мішель Андраде і чому вона стала новою ведучою шоу “Орел і решка”?

Нещодавно показали ювілейний десятий сезон шоу "Орел і решка", де провідними стали відомі пари - зірки, телеведучі, моделі, актори.

В одному з випусків, де “Орел і решка ” поїхали в Болівію, провідними були Мішель Андраде і Олексій Завгородній, він же Позитив. Мабуть, творцям проекту так сподобалася красуня Мішель, яка сама родом з Болівії, що її вирішили запросити в наступний сезон, щоб стати основною ведучою.

Оновлений проект “Орел і решка ” повертається на телебачення вже влітку 2021 року

Мішель Андраде
Мішель Андраде

За десяток років свого існування тревел-проект українського виробництва продемонстрував телеглядачам найрізноманітніші пам’ятки – як відомі туристичні локації, так і невідомі мальовничі куточки планети.

З огляду на зворотний зв’язок від глядачів, такий проект повинен розвиватися. Тому 5 червня виходить новий сезон. Його транслюватимуть на Новому каналі, й імениті мандрівники зроблять акцент на людях. Звідси і назва нового сезону – Земляни.

Мішель Андраде і Кирило Макашов – нові телеведучі. Мішель – співачка з Болівії, а Кирило – блогер з українського міста Дніпро.

Як пише прес-служба телеканалу Новий канал, в новому сезоні стане відомо, чи дійсно шотландці – грубіяни, а африканці вважають за краще лікувати хвороби у шаманів, а не у докторів? Чого не можна говорити італійцеві на першому побаченні? Поки туристи оглядають популярні місця, нові ведучі “Орла і решки ” покажуть країни під абсолютно новим кутом.

Відомо, що Мішель Андраде – співачка, яка в Україні співпрацює з продюсерським центром MOZGI, зокрема, з Олексієм Потапенко.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.