Віка з “НеАнгелів” зізналася, що більше не перебуває у відносинах: “Це не та людина, яка мені потрібна”

Нещодавно Вікторія Смеюха оголосила про старт сольної кар'єри. З тих пір до неї прикута особлива увага преси і публіки - що ж ще змінилося в житті Вікторії?

Як виявилося – багато. Особливою межею її життя залишається особисте життя, яку дівчина не любить виставляти напоказ. Як виявилося, недавно вона розлучилася з чоловіком, якого любила. Це розставання досить болісно вдарило по артистці, проте вона змогла вистояти.

Про це Смеюха розповіла в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях “.

“Я повірила в свою казку. Мабуть, це не та людина, яка мені потрібна. Я все-таки сподіваюся і вірю, що все найкраще попереду “,

– поділилася Смеюха, яка тепер виступає під псевдонімом VICTORIA.

Відзначимо, як сказано в біографії Вікторії, VICTORIA (Вікторія) – псевдонім співачки, придуманий її продюсером Юрієм Нікітіним. Справжнє ім’я артистки – Катерина Смеюха.

Вікторія Смеюха
Вікторія Смеюха

Співачка має унікальний низьким голосом. Її тембр – альт-сопрано. Іноді голос Віки плутають з чоловічим, через що в суспільстві виникали всілякі плітки.

З ранніх років Вікторія Смеюха захоплювалася музикою. Згодом вона зрозуміла, що своє майбутнє бачить лише на сцені. Свою музичну освіту Вікторія Смеюха початку з освоєння гри на фортепіано.

Участь в групі “НеАнгели ” стало потужним трампліном, який вивів талант, можливості і перспективи Катерини-Вікторії на новий рівень. Її помітили не тільки локально в українському шоу-бізнесі, а й на світовій арені, що стало візитною карткою молодої і талановитої дівчини. Але після розпаду групи пішла мова про те, щоб жити і розвиватися далі – автономно від колективів.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.