Камалія здивувала новим образом у кліпі: тугий корсет, довгі кучері, яскравий макіяж. Як змінилася дружина Захура?

Камалія дивно різнобічна співачка. Артистка недавно представила кліп, де показала новий образ - романтичною поп-діви 1950-х років в сучасній обгортці.

Камалія практично все своє життя займається музичною творчістю. У дитинстві вона вже співала в хорі, а в юності артистка вже з 1993 року бере участь в конкурсах.

Камалія у віці 16 років
Камалія у віці 16 років. Фото взято на просторах мережі.

Цікаво, що всіх своїх висот артистка добилася самостійно. Але правда, в роки становлення її кар’єри, мама співачки допомагала їй вирішити всі питання продюсерського напрямки.

Камалія
Камалія. Фото взято на просторах мережі.

Стиль Камалії музичні критики оцінюють як “поп “, хоча в ньому є безліч класичних елементів. Це не дивно, адже артистка не тільки володіє вокалом, а й вміє грати на скрипці.

Тепер співачка в новому кліпі на пісню “Танцюю ” показала, що може бути цікава не тільки в розкішних бальних сукнях, а й в міні, в корсеті і блискітках.

Камалія у новому кліпі на пісню “Танцюю”

Сама пісня дуже драйвова і має танцювальні мотиви. Її сопрано вдало поєднується з сучасним бітом, а балет додає динамічності.

Ну, а на початку відеоряду перед нами постає ніжна блондинка: довге волосся, укладені в кучері, відриті плечі і, звичайно ж, червона помада.

Камалія у новому кліпі на пісню “Танцюю”

У такому стилі, у класичного мікрофона, виконували свої хіти американські співачки 1950-х-1960-х років. Зокрема, Мерелін Монро.

На своїй сторінці в Інстаграме артистка написала, що пісня створена на трьох мовах: українською, російською та англійською.

Не дивлячись на такий яскравий і в міру відвертий образ, засуджують коментарів від чоловіка співачки, який є дуже віруючою мусульманином – не було.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.