Ведучого “Голосу країни ” Славу Дьоміна помітили в рожевому жіночому вбранні: після розлучення подався до крайніх заходів?

Славу Дьоміна знає вся країна. Він відмінно зарекомендував себе на радіо "Люкс фм ", а потім виявив свій талант на вокальному шоу "Голос країни ".

Слава Дьомін. Герой цього матеріалу – яскравий ведучий і шоумен. Звичайно ж, головним проектом в його життя залишається робота на радіо, але і крім нього артист активно знімає інтерв’ю для програми “Слава + “.

Ані Лорак і Слава Дьомін
Ані Лорак і Слава Дьомін. Фото взято на просторах мережі.

Але і в реальному житті шоумен не перестає дивувати. Слава веде свій особистий Інстаграм-блог, де показує своє життя. Нещодавно він буквально приголомшив фотографією в рожевих колготах і на підборах. У такому вигляді Дьомін не посоромився пройтися по центру нашої столиці.

Спочатку шанувальники вирішили, що це просто Слава програв спір, але потім все зрозуміли, що це просто п’ятнична жарт.

У коментарях прихильники оцінили гумор артиста і написали:

  • Хороший!
  • Треш …
  • Це зробило мій день!

А що ж на особистому фронті у такого яскравого шоумена?

Виявляється Слава був у шлюбі, але стосунки не склалися. Після 13 років шлюбу пара вирішила розлучитися.

Слава Дьомін з екс-дружиною. Фото взято на просторах мережі.

Цікаво, що незважаючи на розлучення, Слава продовжує спілкуватися з дружиною і навіть працювати з нею. Виховує спільного сина. З хлопчиком проводить багато часу і подорожує з ним.

Розлучився Слава як не банально через побутових проблем. Шоумен згадував, що з дружиною почав ремонт і саме він став причиною сварок і чвар.

Пів року пара намагалася врятувати відносини, але нічого не вийшло. Про свій вчинок шоумен не шкодує, адже зумів зберегти дружбу.

 

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.