На “Євробаченні” в Роттердамі перемогла не Україна, але група Go-A увійшла в першу п’ятірку

Євробачення 2021, яке відбулося вночі 22 травня, стало найбільш очікуваним вокальним подією року. У тому числі і тому, що в 2020 році конкурс провести не вдалося через пандемію.

Представляла Україну група Go-A. За результатами голосів глядачів і журі, творчому колективу з України за композицію “Шум ” присвоїли п’яте місце в турнірній таблиці.

Переможцями 2021 на Євробаченні виявилися італійці

Рок-група з Італії Maneskin зайняла перше місце, Go_A з України – п’яте, Маніже від Росії – дев’яте місце. Через коронавируса конкурс проходив при дотриманні жорстких епідеміологічних норм.

Рейтинг перших місць:

  • Maneskin (Італія) – перше місце,
  • Барбара Прави (Франція) – друге,
  • Gjon ‘s Tears (Швейцарія) – третє,
  • Daði og Gagnamagnið (Ісландія) – четверте,
  • Go_A (Україна) – п’яте.

За ними йдуть Blind Channel (Фінляндія), Дестіні (Мальта), The Roop (Литва), Маніже (Росія), Стефанія (Греція). Німець Йендрік зайняв в загальному заліку передостаннє, 25 місце.

Євробачення 2021
Євробачення 2021

Відзначимо, 65-й ювілейний конкурс музичної першості мав бути в 2020 році в Нідерландах. Але, через пандемію коронавируса організатори перенесли захід на рік. “Євробачення-2021 ” відбулося в Роттердамі в концертному залі Ahoy Arena.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.