Як виглядає дружина Федора Добронравова, з якою актор живе все життя?

Федір Добронравов - популярний актор, якому принесла величезну славу роль Івана в ситкомі "Свати", студії "Квартал 95".

Серіал “Свати ” став настільки доленосним в його житті, що навіть особисте життя пов’язували з серіалом – приписували йому роман з колегою по сцені Тетяною Кравченко, яка виконувала роль Валюхи.

Службовий роман Івана і Валюхи Будько з “Сватів”: особисте життя Добронравова і Кравченко

Як же виглядає насправді реальна дружина Федора Добронравова? Добронравов – однолюб. Зі своєю дружиною Іриною актор знайомий з самого дитинства. Вони разом навчалися в одній школі.

Як Ірина та Федір Добронравов познайомилися? Зворушлива історія кохання

Ірина та Федір Добронравова
Ірина та Федір Добронравова

Відбулося знайомство ще в школі. Обидва партнери були товариськими, різнобічними, ходили в творчі гуртки, там і зустрілися. Це була любов практично з першого погляду!

Ірина дочекалася свого коханого коханого з армії, а коли Федір повернувся – запропонував їй руку і серце. Молода сім’я проживала в гуртожитку.

Ірина та Федір Добронравова
Ірина та Федір Добронравова

Ірина мирилася з усіма примхами ексцентричного чоловіка, який довгі роки шукав себе, надихався і тут же розчарувався в новій справі. Коли Добронравов вступив до Воронезького вуз, Ірина народила старшого сина Віктора, всіляко підтримувала чоловіка і стала для нього надійним тилом. Другий син народився через 6 років. Обидва стали акторами, не менше знаменитими, ніж зоряний батько.

Ірина та Федір – щасливі батьки. У них є двоє синів Ваня і Вітя, які пішли по стопах батька – зараз вони відомі в Росії і Україні актори, на рахунку яких десятки блискучих ролей в культових фільмах і серіалах.

Цікаво, але в четвертому сезоні українського телевізійного серіалу “Сватів ” сини Федора Добронравова навіть зіграли разом з батьком в невеликому епізоді. Їм, тоді ще маловідомим акторам, дісталася роль міліціонерів, які затримали Івана Будько.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.