Оля Фреймут показала чоловіка і трьох дітей на одному фото: дуже красива сім’я

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут порадувала шанувальників зворушливим сімейним фото з чоловіком і дітьми.

Відома телеведуча Ольга фреймут вже 4 роки знаходиться в шлюбі з генеральним директором “Нового каналу” Володимиром Локотко. Примітно, що зірка взяла прізвище чоловіка, тому формально вона вже не Фреймут. Пара виховує двох дітей – сина Валерія і дочку Євдокію. Також від минулих відносин у телеведучої є старша дочка Злата.

Володимир Локотко і Ольга Фреймут
Володимир Локотко і Ольга Фреймут

Телеведуча активно веде свій Інстаграм-блог, але сімейні фото з чоловіком і дітьми вона публікує вкрай рідко. Однак недавно Фреймут вирішила порадувати своїх шанувальників і опублікувала зворушливе сімейне фото. На знімку Ольга сидить на стільці, а на руках у неї – наймолодша дочка Євдокія. Зліва від Ольги стоїть її чоловік Володимир і тримає за руки маленького сина Валерія. Праворуч від Ольги позує її старша дочка Злата, яка тримає в руках букет квітів.

Користувачі Мережі тут же засипали Ольгу компліментами в коментарях.

“Які ви чудові на фото”, “Красиві”, “Які у вас гарні дітки”, “Дуже красива сім’я”, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, старшу дочку Злату Ольга Фреймут народила від британця Ніла Мітчелла. Ольга познайомилася з чоловіком в Британії, коли була студенткою Міського університету Лондона. Стосунки пари розвивалися так само стрімко, як і обірвалися – будучи вагітною, Ольга повернулася з-за кордону додому, оскільки не бачила майбутнього з Нілом. Зараз вони не підтримують жодного зв’язку.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.