Лоліта Мілявська в райдужному купальному костюмі похвалилася фігурою типу “пісочний годинник”

Лоліта Мілявська - зірка, яка ніколи не комплексує з приводу своєї зовнішності. Вона визнає - не модель, і не повинна бути ідеальною.

Проте, на сцену вона може вийти як в приголомшливих вбраннях, які приховують недоліки її фігури, або в обтягуючому комбінезоні, який підкреслює не дуже вузьку талію.

Лоліта стверджує – кожна людина унікальна і індивідуальна. І повинен прийняти то тіло, яке йому дала природа. Напередодні виконавиця пісні “На Титаніку ” похвалилася розкішним купальним костюмом, який закриває її живіт. Він переливається різними кольорами, і робить акцент на декольте співачки.

Вона позувала в дзеркало, записавши відео. Після легкого домашнього дефіле це відео співачка виклала в соціальну мережу Instagram зі словами:

“Скільки ж божевільних або грають в це .. Уже все, пов’язане з веселкою, включаючи дитячу іграшку Симпл Дімпл і морозиво, звинувачують в пропаганді. Прошу вважати мене в цьому купальнику, іконою ЛГБТ “.

У коментарях до відео Лоліти шанувальники написали, що виглядає вона красиво, і порівняли її з богинею.

Також нагадаємо, що днями співачка Лоліта Мілявська розповіла, що розмір її пенсії становить 23 200 рублів на місяць. Таку заяву вона зробила в ефірі шоу “50 запитань ” на Ютубі.

Лоліта також розповіла, за яку суму вона готова виступити на корпоративі. Її гонорар за концерт на такому заході становить 30-50 тис. Євро. Також співачка зізналася, що свою пенсію вона витрачає на особисті витрати, але їй її дуже мало. І зазначила, що інші заможні зірки взагалі не повинні отримувати цю виплату, натякаючи, очевидно, на Аллу Борисівну Пугачову.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.