Ользі Миколаївні з “Сватів ” – 58 років: як живе і виглядає актриса?

У кінематографі є герої, які зіграли безліч ролей, але лише одна принесла реальну славу і відгук аудиторії. А є й ті, хто прекрасний у кожної ролі.

До другої категорії героїв відноситься Людмила Артем’єва – виконавиця ролі Ольги Миколаївни Ковальової в українському ситкомі “Свати”.

Людмила Артем'єва "стала в позу» не зйомках одного з серіалів
Людмила Артем’єва “стала в позу” не зйомках одного з серіалів

Її можна назвати актрисою, яка ніколи не сумує – вона яскрава, усміхнена, завжди на позитиві. Хочеться відзначити, що в реальному житті Артем’єва – така ж консервативна, як і в серіалі. Це підтверджує її витончений стиль і жіночні риси. У цій статті ми розповімо як зараз живе актриса, чим займається і чи буде вона в останньому сезоні “Сватів “.

Фільмографія Людмили Артем’євої налічує понад 80 робіт, а в театрі вона зіграла близько 20 ролей

Людмила Артем'єва вперше з'явилася в Мережі після відходу з "Сватів"
Людмила Артем’єва

Людмила – вокалістка і актриса. За фахом сценічний вокал вона вчилася в Ленінградській консерваторії, а пізніше – в Щукінському училищі.

У студентські роки вона познайомилася з майбутнім актором Сергієм Парфьоновим. Через рік вони зіграли весілля, а незабаром в сім’ї народилася дочка Катя.

Перший серйозний проект, який приніс Артем’євої гроші і славу – це не кіно і не серіал. Ви будете здивовані, але це реклама майонезу. У 2000-му році вона знялася в рекламі майонезу “Моя сім’я ” і вмить стала впізнаваною, а через 3 роки їй дісталася її перша головна роль в серіалі “Таксистка “.

Людмила Артем'єва
Людмила Артем’єва

З чоловіком складалися важкі стосунки, і вона пішла від нього після двох десятків років разом.

Потім у неї були стосунки, і спроба завагітніти в 49 років. Однак спроба була невдалою.

Зараз Людмила Артем’єва нібито живе в Німеччині. Подейкують, що глядач не побачить її в сьомому сезоні “Сватів “.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.