Зірку серіалу “Школа” пограбували в поїзді, поки вона спала в закритому купе

Зірка серіалу "Школа" і вокального проекту "Голос країни" Анна Трінчер в Інстаграм-акаунті повідомила не надто приємну новину - вночі її обікрали в поїзді.

Як виявилося, нещодавно Анна Трінчер разом зі своєю творчою командою вирушила в поїздку. Вони викупили купе. Коли все лягали спати, його закрили на замок зсередини.

Коли вранці концертний директор Анни Трінчер прокинулася, то виявила, що сумка, в якій лежали документи і гроші, лежить на підлозі.

Вони тут же почали перевіряти особисті речі, і помітили, що в цій сумці не вистачає семи тисяч гривень та двох банківських картці.

Знаменитість Анну Трінчер обікрали в поїзді: всі подробиці

Анна Трінчер
Анна Трінчер

Через деякий час після того, як пропажу коштів і особистих речей виявили, на телефон Ганни стали приходити повідомлення про те, що хтось намагається зняти кошти з картки, яку вкрали.

Як повідомила 19-річна зірка, чотири рази шахраї хотіли зняти гроші з її карти. Однак, на щастя, банківські рахунки відразу ж заблокували, а гроші перевели на інший рахунок.

Звичайно, через ситуацію, що склалася Анна Трінчер дуже засмучена. Однак вона звинувачує у трагедії саме компанію “Укрзалізниця”.

“Величезне спасибі хочу сказати Укрзалізниці, яка наймає таких класних працівників, провідників, які домовляються з підставними людьми, дають їм ключі від купе, ті крадуть гроші”,

– розповіла Анна Трінчер.

Поки офіційного коментаря від компанії “Укрзалізниця” на рахунок цього інциденту не надходило. Але, як сказано в правилах перевезення пасажирів, кожен сам несе відповідальність за багаж і особисті речі.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.