Ротару пересіла на мотоцикл і відмовилася від макіяжу: мережа обговорює новий образ співачки

Останні фото 72-річної співачки вразили громадськість. Як сьогодні виглядає легенда української естради?

Новини про чергове фантастичному омолодження Софії Ротару час від часу з’являються в заголовках ЗМІ. І все ж останні опубліковані фотознімки співачки доводять, що без косметики вона виглядає не так яскраво, як на сцені. Але по-своєму привабливо і незвично.

72-річна Софія Михайлівна продемонструвала свою натуральну красу. Вона опублікувала фото зі своїм сином Русланом та невісткою Світланою. Заради знімка Ротару не стала використовувати тональні креми, тіні і помади. Замість цього, вона просто пов’язала на голову хустку з шовку і одягла наверх чорний шолом.

София Ротару с сыном и невесткой
Софія Ротару з сином і невісткою

На другому фото, яке побачили шанувальники Софії Михайлівни, вона позує на чорному мотоциклі — стає відразу зрозуміло, навіщо був потрібен шолом.

София Ротару
Софія Ротару

У коментарях слухачі намагаються вгадати: чи то це нове хобі співачки, то цей залізний кінь з’явиться в новому кліпі Ротару.

У чому погодилися всі — що 72-річна королева української естради навіть без макіяжу здатна підкорити серця своїх фанатів.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.