Річниця Катерини Репяховой і Віктора Павлика: чому весілля було таємницею і як пережили втрату дитини

Катерина Репяхова і Віктор Павлик одружилися рік тому. Подивіться, як живе зараз ця унікальна пара.

Катерину Репяхову засуджувала вся країна, коли стало відомо, що вже не юний Віктор Павлик одружитися своїй на 25-літнього концертного директрисі.

Віктор Павлик зі своєю молодою дружиною Катериною і тещею Ларисою
Віктор Павлик зі своєю молодою дружиною Катериною і тещею Ларисою. Фото взято на просторах мережі.

Шквал гніву обрушився на цю молоду леді. По-перше, шанувальники дивувалися, як це такий зрілий Віктор наважився кинути екс-дружину, знаючи, що їх спільна дитина при смерті. По-друге, бентежила різниця у віці.

Але ця пара раз по раз доводить, що кохання – всі віки покірні і незважаючи на всі чутки і плітки можна побудувати міцну сім’ю.

Катерина Репяхова і Віктор Павлик
Катерина Репяхова і Віктор Павлик. Фото взято на просторах мережі.

Пара розписала 29 травня 2020 року. Навіть весільного плаття не наділа Катерина: вирішили з Віктором, що день, коли вони обміняються обручками – тільки їх і пишного торжества влаштовувати не стали.

Виявляється, у відносинах пара була 2 роки до свого весілля. Звичайно, такий факт викликав негатив у більшості фанатів Павлика. Але, коли всі побачили, яку підтримаю дала Катя під час трагедії з молодшим сином Віктора, все змінили відразу гнів на милість.

Вагітна Катерина Репяхова (Павлик)
Вагітна Катерина Репяхова (Павлик). Фото взято на просторах мережі.

Жінка стала головною підтримкою артиста і дуже скоро подарує йому дитинку. Катя вже на останніх місяцях вагітності і чекає не дочекається, коли вже буде няньчити на руках малюка Михайла Вікторовича.

Побажаємо цій пара довгих років разом!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.