19-річний переможець шоу “Голос країни ” Роман Сасанчін одружується: як виглядає обраниця артиста

Переможець 10-го сезону шоу "Голос країни" Роман Сасанчін зробив пропозицію 23-річній обраниці Іванні.

Про це повідомила сама дівчина в Інстаграм-сторіз. Вона опублікувала фото з величезним букетом троянд і показала руку, на безіменному пальці якої красувалося колечко.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз нареченої Сасанчіна

“Це було не інстаграмно, тому що я вмію зіпсувати сама собі сюрприз. Так! “, – написала Іванна, повідомивши, що прийняла пропозицію руки і серця від коханого.

Нагадаємо, Роман Сасанчін – дворазовий переможець проекту “Голос”. Вперше він переміг у віці 10 років в шоу “Голос діти”. У 2020 році Роман знову прийшов на сцену “Голосу” і знову став переможцем. В перший і в другий раз до перемоги його привела тренер шоу – Тіна Кароль. 18-річний хлопець з села отримав не тільки заповітний кубок, а й двокімнатну квартиру в Києві в якості призу.

Роман Сасанчін

Після закінчення проекту Роману не вдалося почати кар’єру співака. У жовтні минулого року вийшов сюжет програми “ЖВЛ”, де хлопець розповів, що працює звичайним касиром в магазині АТБ. Разом з ним працює і його майбутня дружина Іванна.

Роман Сасанчін з невесной Іванною

Відносини Романа та Іванни зав’язалися за кілька місяців до “Голосу ” – співак закохався в красуню з першого погляду і домагався її деякий час. Потім дівчина погодилася поїхати з Сасанчіним в столицю, і сумнівів в серйозності почуттів вже не було.

Роман Сасанчін з невесной Іванною

Роман зізнається, роботу в супермаркеті він не соромиться, але мріє про творчій кар’єрі. На шляху до цієї мрії Роман продовжує записувати пісні у вільний час, а Іванна підтримує його і допомагає як менеджер.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.