Лілія Ребрик зізналася, як їй живеться в статусі блондинки і чи дратують її стереотипи

Телеведуча Лілія Ребрик - справжнє джерело позитиву і натхнення. Ця білява бестія може за кілька секунд ефіру зарядити мотивацією на весь день.

Саме тому її не раз визнавали найкращою ведучою ранкових програм. Сама Лілія – не тільки медіаперсон, але ще і бізнесвумен, дружина, мама двох чарівних дочок. Ребрик – пишнотіла. У неї тонка талія, але пишний бюст, на який все обов’язково звертають увагу. Але є ще дещо, що буквально забирає увагу – це посмішка, яка не пропадає з вуст телезірки ні на мить, у всякому разі, коли та перед камерами.

Лілія Ребрик – блондинка, але назвати себе дурною, як свідчать стереотипи, не наважується

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик
Лілія Ребрик в плаття запаморочила голову фанатам
Лілія Ребрик
Лілія Ребрик стала рекордсменкою завдяки прямому ефіру
Лілія Ребрик

У день блондинок вона розповіла, як їй живеться з таким кольором волосся.

“Скільки анекдотів про нас вигадали, скільки жартів вигадали, скільки ярликів на нас повісили! Мені здається забавні (і не дуже) вигадані історії про блондинок вже цілком можуть стати якимось окремим жанром народної творчості! “,

– написала Лілія Ребрик в своєму офіційному профілі в соціальній мережі Інстаграм.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик
Лілія Ребрик
Лілія Ребрик
Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Теледіва зазначила, що блондинка вона вже більше двадцяти років. За цей час вона стикалася і зі стереотипами, і з несмішними, а часом навіть образливими жартами.

“Ну, що робити, я не скаржуся – така вже важка доля блондинки! Піднімемо ж в цей наш день – День блондинок – келих чогось ігристого за нас, красунь! “,

– додала Лілія Ребрик.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.