Дочка Крістіни Асмус і Гаріка Харламова закінчила перший клас: плани на літо – грандіозні

Єдина спільна дочка розлучених артистів Гаріка Харламова і Христини Асмус закінчила школу. Перший клас дався непросто і дівчинці, і її батькам.

33-річна актриса Христина Асмус не витримала, і на злобу дня в своєму Інстаграм-профілі нескромно похвалилася досягненнями семирічної доньки Анастасії. Мабуть, це було зроблено для того, щоб відзначити перед іншими, яка ж вона гарна, турботлива, уважна мама, і допомогла своїй доньці пройти цей важливий період – перший шкільний рік.

Варто нагадати, що артистка розлучилася з Гаріком Харламовим в минулому році. Їх спільна дочка Анастасія залишилася жити з мамою, але комік нерідко відвідує її і проводить з нею вечора за спільними іграми.

Дочка Крістіни Асмус
Дочка Крістіни Асмус

Ось що зірка серіалу “Інтерни ” і скандального фільму “Текст ” написала у себе в Інстаграм-профілі:

“Канікули !!!! Перші в житті справжні літні канікули !!! Я не перестану дивуватися і повторювати – як летить час! Але правда … дочка закінчила 1 клас !! Боже, вже Второклашка !!! Не віриться! Як же я пишаюся тобою, моя ніжна дівчинка! Твоїм неймовірним успіхам з математики (і виграної Олімпіади!), твоєму прагненню все дізнаватися і всім цікавитися, твоєї тотальної нелюбові до халтури. і твоєї комунікабельності та доброті! Тебе любить весь клас і все майданчики міста. Ти неймовірний боєць, найголовніший мій друг і кращий співрозмовник. Я вітаю тебе з закінченням 1 класу! Страшно пишаюся і люблю сильно-сильно!

Нагадаємо, багатьох фанатів здивувало, що першого вересня на лінійці у Анастасії був тільки тато Гарік Харламов. І далі кілька місяців він же публікував в Інстаграм, як робить уроки з дочкою.

Фанати думали, що мама кинула дівчинку на виховання тата і поїхала будувати кар’єру. Але тепер зрозуміло – це не зовсім так.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.